Hooaja lõpetamised

Estonian Cup kokkuvõte ja autasustamispidu Venuses

Estonian Cupi kokkuvõttes toimus käesoleval aastal autasustamine taas peale rattalaata klubis Venus. 2014 hooajal võitsin Estonian Cup maratonide sarjas N23 vanuseklassi ja naiste absoluutarvestuses olin käesoleval aastal koht kõrgemal, seega teine.





Naiskondlikult tuli aga kaks aastat järjest saavutatud kolmanda koha kõrvale VÕIT! 
Kokku võitsime kaheksast etapist viis. Lihtsalt SUPER!







Eesti Jalgratturite Liidu 2014.a hooaja pidulik lõpetamine

Osutusin käesoleval aastal EJL reitingu parimaks naisratturiks ning kuigi reitingu võitjaid ei autasustatud siis sain kutse, et pidulikul lõpetamisel osaleda.





Tiimide võistlus Suusa-Sõdalane Suurel Suusalaadal

Reedel (15.nov) helistas mulle Mihkel Jüri, et küsida, mis mul järgneval päeval plaanis on ja kuna juhtus täitsa vaba päev olema siis kiirelt täideti see ühe ägeda üritusega. Nimelt toimus Lõunakeskuses Suurel Suusalaadal tiimide vaheline võistlus, mis oli inspireeritud Ninja-Warriori mõõduvõttudest. Varasematel aastatega võrreldes oli sellel üritusel rohkem rõhku meelelahutusel. Pelotoni tiimi kuulusid siis antud üritusel Kristjan Oolo, Mihkel Ronimois, Kuldar Põder ja mina. Kõik tiimiliikmed esindasid ühte ala. Minule sai pigem tasakaalu vajav harjutus ehk Ämblikmees ja slackline. Mihkel esindas meid suusahüppe  ja  slaalomi vahetuses, Kristjan laskesuusatamises ja Kuldar lumelaud ning lõputõus. Sai palju nalja ja oli tore üritus! Tulime antud üritusel kõikide tiimide arvestuses kolmandale kohale.


https://www.facebook.com/events/1483733855236076/?fref=ts

http://tartu.postimees.ee/2993399/galerii-tartus-peeti-suusalaata/3524411





Comments

Popular Posts